2024 Koleksiyon Modellerimizi Butiklerimizde İnceleyin. Randevunuzu Hemen Alın!

Nişanda Giyilecekler İçin Fikirler

Nişan, özellikle ülkemizde düğünden önceki en önemli törendir. Nişan töreni, genelde düğünün bir nevi hazırlıklarının yapıldığı, ailelerin kaynaştığı ve çiftin arasındaki bağı güçlendirdiği bir gündür. Bu güne, uygun bir kıyafet seçmek, gelin ve damadın özel günlerinde kendilerini özel hissetmelerini sağlar. Şimdi nişan için giyilecekler için bazı fikirlere yer vereceğiz.

1.Nişan Temasına Göre Giyinmek

Nişanda giyilecek kıyafetlerin temaya uygun olması önemlidir. Eğer bir tema belirlendiyse, konsepte uygun giyinmek önemlidir. Örneğin, country temasına sahip bir törende, kot pantolon veya postal/bot giymek uygundur. Bunun yanı sıra, daha klasik bir nişanda elbise/abiye ve smokin tercih edilebilir.

2.Seçilecek Kıyafetin Konforlu Olması

Nişan genellikle uzun sürer ve birçok etkinlik içerir. Bu nedenle, giyilecek kıyafetin çift için rahat olması önemlidir. Kıyafet seçerken, rahat hareket etmenizi kısıtlamayacak ve sizin iyi hissetmenizi sağlayacak kıyafetler tercih edin. Ayrıca, elbise dışında özellikle kadınların ayakkabı seçiminde de rahatlığı ön planda tutması önemlidir.

3.Renk ve Desen Seçimi

Nişan için giyilecek kıyafetlerde renk ve desen önemlidir. Temaya belirli şekilde renk skalasına uygun giyinmek önemlidir. Eğer konseptte belirli bir renk varsa, giyilecek kıyafet de bu renklerden birini yansıtmalıdır. Bunun yanında kullanılacak aksesuarlarda da bu renk skalasına dikkat edilmelidir. Desen noktasında ise yine temaya uyacak şekilde seçenekler tercih edilebilir.

Nişan törenleri, düğüne giden yolun unutulmaz anılarından biridir. Bu özel törende uygun bir kıyafet seçmek, kendinizi özel hissetmenizi sağlar. Keyifli hazırlıklar dileriz.