2024 Koleksiyon Modellerimizi Butiklerimizde İnceleyin. Randevunuzu Hemen Alın!

Burçlara Göre Gelinlik Modelleri

Oğlak

Oğlak kadınları, minimalist bir tasarımı tercih edebilir ya da geleneksel tasarımları değerlendirebilirler. Nezih ve küçük detaylara sahip modeller Oğlak burçlarına göre olabilir. Sade ve şık bir gelinlik, Oğlak burcu kadınlarının zarif ve asil görünmesini sağlayabilir.

Kova

Kova kadınları, sıra dışı modelleri tercih edebilirler. Gelinliğin farklı olması onlar için önemlidir. Modelin kuyruk uzunluğunu veya eteğini değiştirerek farklı bir görünüm de yakalanabilir. Böylece kendilerine özgü bir görünüm yakalayabilirler.

Balık

Balık kadınları akıcı ve canlı tasarımları tercih edebilirler. Keskin hatlara sahip olmayan dökümlü gelinliklerin üzerinde simli motifler ya da küçük taşlarla süslenmiş desenler hoşlarına gidebilir. Bu şekilde romantik ve zarif bir görünüm yakalayabilirler.

Koç

Koç kadınları geleneksel kalıpların dışında bir tercih yapabilirler. Ustaca bir teknikle tasarlanmış modeller son derece ideal olabilir. Bunun yanı sıra Koç burcu kadınları sade bir model ile asil bir imaj yakalayabilirler. 

Boğa

Sade ama kaliteli kumaşlardan yapılmış bir gelinlik Boğa kadınına hitap edecektir. Zarif, asil, sade ve zarif görünmenin yanı sıra sırt dekoltesi de tercih edilebilir. Ufak detaylar oldukça önemli olabilir. 

İkizler

İkizler kadınları dantelli ama sade bir tasarımı tercih edebilirler. Partiler ve törenler için iki ayrı model tercih edebilirler. Bunun yanında çok parçalı bir model uygun olabilir. Böylece ikizler dinamik kişiliklerini yansıtabilirler.

Yengeç

Yengeç kadınları için romantik işlemeli tül bir gelinlik en uygun seçeneklerden biri olabilir. Ek olarak duvak üzerine boncuklu tasarımlar ile romantik bir görünüm de yakalanabilir. Bu tarz dokunuşlarla romantik görünümü zirveye çıkarabilirler.

Aslan

Aslan kadınları için gelinlik üzerine işlemeli veya tül desenler, aslan gelininin en gösterişli halini sergilemesini sağlayabilir. Kabarık modellerden hoşlanmayan bir Aslan kadını ise bedene oturan ve işlemeli bir gelinlik seçebilir. Gelinlikte gösteriş ve asalet onlar için önemlidir.

Başak

Başak kadınları sade ve basit stilleri tercih edebilirler. Basit bir görünümün yanı sıra, işlemeler ve hareketler de olabildiğince ayrıntılarda gizlenmelidir. Gelinliğin sade bir görünüm yakalaması onlar için önemli olabilir. Model seçimi ile basir ama etkileyici görünüm sağlanabilmelidir..

Yay

Yay burçları için düğün töreninde istedikleri gibi davranabilmeleri oldukça önemlidir. Rahatlığa önem verdikleri için saten bir model ya da rahat bir şifon gelinlik ideal olabilir. Özgürlüklerine düşkün oldukları için rahat hareket edebilecekleri modeller tercih edebilirler. 

Terazi

Terazi kadınları gelinlik stillerinde kadınsılık ve kalite ararlar. Gelinlik üstünde simli veya dantelli parçalar iyi bir tercih olabilirÇok kabarık olmayan gelinlikler en uygunları olabilirler. Böylece zarif ve etkileyici bir görünüm yakalayabilirler.

Akrep

Akrep kadınları su grubundan gelirler ve bu elementin doğasına uygun bir şekilde iddialı olmaktan çekinmezler. Derin dekolte tercih edebilirler. Gelinlik üstünde göz alıcı işlemeler dikkat çekici ve etkileyici bir imaj yaratabilir.