2024 Koleksiyon Modellerimizi Butiklerimizde İnceleyin. Randevunuzu Hemen Alın!

Gelinliği Tamamlayan Aksesuarlar

Tüm gelinler, düğün gününde kendini en özel ve en güzel hissetmelidir. Bunun adına, mükemmel gelinliğin yanı sıra uygun aksesuarların seçimi de çok önemlidir. Gelinliği tamamlayan aksesuarlar, gelinin güzelliğini ve tarzını daha da vurgulayarak, gelinlikle ahenk sağlar. Aksesuar seçimleri, gelinliğin modeline uygun olarak gerçekleştirilmelidir. Gelinliği tamamlayan aksesuarlara ve aksesuarları seçim sürecinde yapılması gerekenlere birlikte göz atalım!

1. Gelin Ayakkabısı

Gelin ayakkabısı gelinliğin tamamlayıcısı olduğu kadar gelinin bütün konforunun anahtarıdır. Gelin ayakkabısı düğünün konseptine göre platform topuklu, stiletto, babet ya da sandalet olabilir. Prenses gelinlik, balık model gelinlik ya da bohem gelinlikler için ayrı gelinlik ayakkabıları kullanılabilir, prenses gelinlik modelleri için topuklu ayakkabı modelleri tercih edilirken, hareketli gelinlik modelleri için konforu arttıran gelinlik ayakkabıları tercih edilebilir. Gelin ayakkabısında ön planda olan rahatlığınız olmalı. Unutmayın gelin ayakkabısında konfor güzellikten önce gelir.

2. Duvak

Duvak modelinizi belirleyen tabii ki gelinlik modelinizdir. Duvağınız gelinlik modelinize göre belirlenir. Gelinliğiniz ışıltılı ise sade bir duvak modeli tercih edebilirsiniz. Zarif ve daha sade bir gelinlik modelinde ise ışıltılı bir duvak modeli tercih edebilirsiniz. Balık gelinlik modellerinde uzun bir duvak tercih edebileceğiniz gibi, kısa bir duvak modeli de kullanabilirsiniz. Prenses gelinlik modellerinde ise uzun duvak modelleri tercih edilebilir.

3. Saç Aksesuarı

Duvak ile beraber ya da duvak olmadan kullanabileceğiniz saç aksesuarınız için önemli olan gelinlik modeliniz olduğu gibi yüz şeklidir de. Saç aksesuarınızda kristal modelleri seçebileceğiniz gibi düğün konseptine bağlı olarak çiçekli modelleri de tercih edebilirsiniz. Gelinlik modelinizin tarzına göre prenses gelinlik taç modellerinden ya da modern kristal aksesuar modellerinden tercih edebilirsiniz.

4. Gelin Buketi

Gelin buketi düğün konseptine uygun olarak, düğünün süslemesinde kullanılan çiçeklere uygun olarak belirlenir, gelinlik modeli gibi buket de gelinin kendi tarzını ve yaşam anlayışını yansıttığı bir aksesuardır. Gelinlik modelleri fark etmeksizin gelin buketinin çok büyük olması konfor ve görünüm açısından uygun olmayacaktır. Zarif ve hafif gelin buketi modelleri tercih
edilebilir.